Om oss

NP Måleri & Fastighetsservice AB är ett komplett måleriföretag i Bromma, Stockholm. Vi utför allt inom måleri och dekorationsmålning: ny-, ombyggnation, totalentreprenad och service-uppdrag. Företaget grundades 2002 av Peter Engström och Niklas Hallerheim efter många år i måleribranschen med egna företag. Arbetsledare Anders Thomasson blev delägare i företaget 2012.

Allt inom Måleri

Vi hjälper privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i vårt upptagningsområde i Stor-Stockholm. NP Måleri har idag ett 30-tal anställda målare och har ett brett kontaktnät och samarbetar nära yrkeskunniga företag inom snickeri, el, vvs, plattsättning för samordning och resurser.

Företaget är medlemmar och kollektivanslutna genom branschföreningen Måleriföretagen i Sverige. Våra kunder kan vara trygga då via Måleriföretagen i Sverige ger Nöjd-Kund-Garanti med två års garanti på utfört måleriarbete och opartisk besiktning.

Företaget är även auktoriserade för målning av våtrum enligt MVK.

Kvalitet

NP Måleri har god ekonomi med Trippel A från Soliditet och riskklass 5 från UC. Alla anställda har ID06 samt företaget har utbildning inom bas-u och bas-p som Byggarbetsmiljösamordnare. Företaget satsar resurser på löpande kompetensutveckling och arbetar med Nordsjö för marknadens ledande leverantörsmaterial.

Vi stödjer följande organisationer för ett bättre samhällsklimat

  • Missing People
  • Narkotikafritt Sverige
  • Aktiv Skola

Varmt välkommen att kontakta oss idag för nya samarbeten!

Referensprojekt på Kungliga Operan. Gustav Adolfs Torg